Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu kapılar esas olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan edinmek üzere iki gruba ayrılır.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Kanatlar ortamında tatminkâr yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin dayanak plakaları mevcuttur.

Ulaşım kolaylığı peylemek amaçlı binalmış merdivenlerin dışında yaşama emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Meslek idare etmek namına yangın merdivenleri ortamında âdemoğlu barındıran bütün konstrüksiyonlarda olmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın organize testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilişkin araştırma geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu hesap sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve elverişli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Hem yeni bünyelacak binalarda hem bile mevcut binalardaki yangın bapsı ihtiyaçlarınızı durdurmak bâtınin yüreklilik yangın baplarını salık ederim.

Yangın Bapsı Kolu aşağı gerçek itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik Branş mimarisında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı fonksiyonel ve doğru dürüst olmalıdır.

Hassaten, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil cereyan etmek; dayanıklı, bediiyat baplara en birebir fiyatlarla malik bulunmak midein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden anlık fen alabilirsiniz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Dairesel yangın merdivenleri ekseri çelik veya yangın kapısı betonarme üzere dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda eminği uydurmak sinein mukteza mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı tasarım üste elementlere karşı sahabet sağlamlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page